Wat zijn de voorwaarden om te retourneren?

Wat zijn de voorwaarden om te retourneren?

Je bent hier

Binnen de “14 dagen zichttermijn” kan retourneren alleen in het geval we het product in de originele verpakking en in nieuwstaat van je terug ontvangen. Reeds geïnstalleerde en achteraf gedemonteerde artikelen, kunnen niet worden geretourneerd, mits is gebleken dat ze na juiste installatie defect geleverd zijn.

Controleer aub direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is.

Let op: Custom Made artikelen kunnen nooit geretourneerd worden.

Wij hanteren een strak beleid aangaande deze 14 dagen zichttermijn en wijken daar in de regel niet vanaf. Binnen deze gestelde termijn heb je namelijk meer dan voldoende tijd om het product te beoordelen. Het is dan ook jouw eigen verantwoordelijkheid om de retour binnen deze 14 dagen te melden aan ons. Achteraf om uitstel of coulance vragen, heeft in deze geen zin.

Nadat je de retour hebt aangemeld, kun je deze middels het gratis retourlabel (welke je na aanmelding van ons ontvangt), terugsturen. Hiervoor heb je ook maximaal 14 dagen de tijd. Nadat deze 14 dagen verstreken zijn, kunnen we de retour niet meer accepteren. Het pakket zal automatisch weer retour afzender gaan naar jou. Ook hierin hanteren we voor iedere consument hetzelfde beleid en wijken daar dus niet vanaf. Wij verzoeken eenieder om hierin zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen.

Voor alle voorwaarden omtrent retourneren, verwijzen we je graag door naar onze Algemene Voorwaarden (Artikel 12 Retourzendingen en Zichttermijn). Neem deze voor aankoop goed door om te controleren of je in aanmerking komt om te retourneren of niet.

Was this article helpful?
Dislike 3
WhatsApp
Scan de code