Over Loftlamp.nl

"Een uniek aanbod verlichting, met zorg & passie samengesteld"

Een introductie

De gezichten achter Loftlamp.nl

Loftlamp.nl is in 2014 opgericht door Steffie van Otterlo en Martijn van den Broek. Twee ondernemers met een grote passie voor alles wat te maken heeft met mooie en unieke verlichting.

Het team van Loftlamp.nl richt zich op “niche producten” in de binnenverlichting sector. Denk hierbij niet aan de standaard huis,- tuin- en keuken verlichting die je bij elke bouwmarkt op de hoek kunt kopen, maar meer aan de lampen die net even wat unieker, stoerder of gewaagder zijn. Dat laatste kun je zien als onze missie, want van het standaard werk is er al zoveel te krijgen.

Wij stellen alles in het werk om continue onze collectie te blijven vernieuwen. Net als bijvoorbeeld in de mode, is verlichting vaak onderhevig aan trends en vernieuwingen. Dit neemt met zich mee dat wij geregeld de allernieuwste, unieke lampen in onze webshop kunnen aanbieden.

Loftlamp.nl heeft binnen een aantal jaren tijd een zeer sterke band op kunnen bouwen met nationale en internationale verlichting designers, groothandels, fabrikanten en andere zeldzame pioniers op het gebied van verlichting. Daarmee durven wij met recht te zeggen dat we de meest unieke collectie lampen binnen Nederland kunnen aanbieden.

Martijn van den Broek

CEO & Hoofd inkoop

Steffie van Otterlo

CFO & Marketing

Uniek assortiment
Loftlamp.nl biedt een uniek assortiment welke constant wordt vernieuwd. Daar staan we om bekend. Neem dus geregeld een kijkje op onze site voor de nieuwste lampen.
Maatwerk lampen mogelijk
Heb je een product gevonden maar ben je niet geheel tevreden over de look & feel? Neem contact op! Wij bieden voor een groot aantal producten de mogelijkheid om jouw speciale wensen door te voeren.
Gratis verzenden & retourneren
Je plaatst je bestelling bij Loftlamp.nl altijd zonder verzendkosten te betalen. Ben je niet helemaal tevreden over je product? Wij nemen producten altijd kosteloos retour, no questions asked.
Snelle & veilige levering
Onze producten worden met de grootste zorg verpakt zodat ze altijd in optimale staat worden ontvangen.
Veilig betalen
Loftlamp.nl biedt alle bekende betaalmethodes om bestellingen snel en veilig te plaatsen. Betaal bijvoorbeeld achteraf via Klarna Pay Later, Of in 3 termijnen (zonder rente en BKR registratie).
Niet goed, geld terug
Niet tevreden met je aankoop? Kan gebeuren... Je retourneert binnen Nederland & België altijd gratis bij Loftlamp.nl omdat wij de volledige kosten voor retourzendingen op ons nemen!

Onze projecten

Unieke oplossingen

Loftlamp.nl plaatst ieder jaar een grote hoeveelheid verlichting op projectbasis. Denk hierbij aan winkels, restaurants, hotels en kantoren. Vaak is maatwerk of custom-made mogelijkheden in deze gevallen wenselijk. Loftlamp.nl kan hier in veel gevallen in voorzien. Daar komt bij dat wij putten uit een enorm groot assortiment. We kunnen veel meer leveren dan er via onze webshop te verkrijgen is. Denk hierbij ook aan vele bekende merken op het gebied van designer-verlichting. Ben je professioneel ontwerper, designer of interieur-inrichter en koop je met enige regelmaat op projectbasis lampen in? Of wil je meer informatie over hoe Loftlamp.nl kan helpen bij jouw projectinrichting? Neem gerust contact op!

Tip: Neem ook eens een kijkje op deze pagina voor onze Custom Made lampen.

WhatsApp
Scan de code