Over ons

“De gezichten achter Loftlamp.nl”

Loftlamp.nl is in 2014 opgericht door Steffie van Otterlo en Martijn van den Broek.
Twee zelfstandige ondernemers met een grote passie voor alles wat te maken heeft met mooie en unieke verlichting.

Loftlamp.nl richt zich op “niche producten” in de binnenverlichting sector. Denk hierbij niet aan de standaard huis,- tuin- en keuken verlichting die je bij elke bouwmarkt op de hoek kunt kopen, maar meer aan de lampen die net even wat unieker, stoerder of gewaagder zijn. Dat laatste kun je zien als onze missie, want van het standaard werk is er al zoveel te krijgen.

Wij stellen alles in het werk om continue onze collectie te blijven vernieuwen. Net als bijvoorbeeld in de mode, is verlichting vaak onderhevig aan trends en vernieuwingen. Dit neemt met zich mee dat wij geregeld de allernieuwste lampen in onze webshop kunnen aanbieden.

Loftlamp.nl heeft binnen een aantal jaren tijd een zeer sterke band op kunnen bouwen met nationale en internationale verlichting designers, groothandel fabrikanten en zeldzame pioniers op het gebied van verlichting. Daarmee durven wij met recht te zeggen dat we de meest unieke collectie op het gebied van lampen binnen Nederland kunnen aanbieden.

“Service”

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Heb je een vraag, uitdaging, opmerking of tip? Stel hem of vertel het ons. Wij helpen jou natuurlijk graag verder.

Wellicht ergens een lamp gezien en kun je deze nergens meer terug vinden? Raadpleeg ons gerust. Wij putten uit een enorme bron van connecties, leveranciers en ontwerpers binnen de verlichtingsbranche. Stuur ons gerust je gemaakte foto of beschrijving van de lamp en wij gaan op zoek voor jou, of we laten de lamp ontwerpen.

Voor ons is het belangrijk dat jij tevreden bent. Wij zetten graag net dat stapje extra om jou een groot plezier te doen. Die regel staat bij ons centraal. Ook zorgen we ervoor dat de levering snel en zo soepel mogelijk verloopt. Zo kun jij snel plezier hebben van jouw lamp.

Stuur mij een email bij nieuwe voorraad We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.