Over Loftlamp.nl

Een uniek aanbod verlichting, met zorg samengesteld

Een introductie

De gezichten achter Loftlamp.nl

Loftlamp.nl is in 2014 opgericht door Steffie van Otterlo en Martijn van den Broek. Twee zelfstandige ondernemers met een grote passie voor alles wat te maken heeft met mooie en unieke verlichting.

Loftlamp.nl richt zich op “niche producten” in de binnenverlichting sector. Denk hierbij niet aan de standaard huis,- tuin- en keuken verlichting die je bij elke bouwmarkt op de hoek kunt kopen, maar meer aan de lampen die net even wat unieker, stoerder of gewaagder zijn. Dat laatste kun je zien als onze missie, want van het standaard werk is er al zoveel te krijgen.

Wij stellen alles in het werk om continue onze collectie te blijven vernieuwen. Net als bijvoorbeeld in de mode, is verlichting vaak onderhevig aan trends en vernieuwingen. Dit neemt met zich mee dat wij geregeld de allernieuwste lampen in onze webshop kunnen aanbieden.

Loftlamp.nl heeft binnen een aantal jaren tijd een zeer sterke band op kunnen bouwen met nationale en internationale verlichting designers, groothandel fabrikanten en zeldzame pioniers op het gebied van verlichting. Daarmee durven wij met recht te zeggen dat we de meest unieke collectie op het gebied van lampen binnen Nederland kunnen aanbieden.

Martijn van den Broek

CEO & Hoofd inkoop

Steffie van Otterlo

CFO & Marketing

Uniek assortiment
Loftlamp.nl biedt een uniek