Over ons

“De gezichten achter Loftlamp.nl”

Loftlamp.nl is in 2014 opgericht door Steffie van Otterlo en Martijn van den Broek.
Twee zelfstandige ondernemers met een grote passie voor alles wat te maken heeft met mooie en unieke verlichting.

Loftlamp.nl richt zich op “niche producten” in de binnenverlichting sector. Denk hierbij niet aan de standaard huis, tuin en keuken verlichting die je bij elke bouwmarkt om de hoek kunt kopen, maar meer aan de lampen die je eigenlijk niet zo vaak tegenkomt bij iemand thuis, of in een restaurant, een café, of waar dan ook.

Toen wij voor het eerst bij de zogenaamde “Touwlamp” uit kwamen en ons zelf afvroegen waarom deze in Nederland nog bijna nergens te vinden is, zijn wij op zoek gegaan naar een mogelijkheid om deze bijzondere lampen beschikbaar te maken voor eenieder. De touwlampen worden ambachtelijk met de hand gemaakt. Hier wordt door onze partner de grootst mogelijke zorg en kwaliteit in gestoken.

Tevens hebben wij voor u een selectie gemaakt van een aantal unieke “industriële lampen”. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Tijdens deze selectie wordt door ons vooral gekeken of de lamp uniek, betaalbaar en bovenal, niet overal te verkrijgen is. Zo besteld u bij ons dan ook alleen maar zeldzame industriële lampen of fabriekslampen die in Nederland exclusief bij Loftlamp.nl te verkrijgen zijn.

Ook hebben wij een aantal lichtbronnen in de vorm van “vintage bulbjes” in ons assortiment opgenomen. Neem geregeld eens een kijkje op onze website. Wij zijn namelijk continue op zoek voor u, om de collectie uit te bereiden.

 

“Service”

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Heeft u een vraag, probleem, opmerking of tip? Stel hem of vertel het ons. Wij helpen u graag verder.

Heeft u wellicht ergens een lamp gezien en u kunt deze nergens meer terug vinden? Raadpleeg ons gerust. Wij putten uit een enorme bron van connecties en leveranciers binnen de verlichtingsbranche. Stuur ons gerust uw gemaakte foto of beschrijving van de lamp welke u heeft gezien en wij gaan z.s.m. op zoek voor u.

Voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent. Wij zetten graag net dat stapje extra om u een groot plezier te doen. Die regel staat bij ons centraal. Ook zorgen we ervoor dat de levering zo snel en soepel mogelijk verloopt. Zo kunt u snel plezier hebben van uw lamp.

Stuur mij een email bij nieuwe voorraad We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.