Lichtbronnen

Zonder lamp geen licht…

Onze bescheiden collectie lichtbronnen staan bekend om het warme, sfeervolle licht welke ze afgeven. Deze lichtbronnen zijn tevens voordelig in aanschaf. Bestel ze hier eenvoudig online!

Onderstaande kun je de diverse categorieën (zoals E27, E14, G9 enz.) vinden. Klik op de foto’s om naar de juiste categorie te gaan.

Welke lichtbron moet ik kiezen?

Op de productpagina van elke lamp kun je de aanbevolen lichtbronnen vinden. Althans dat zijn de bijpassende lichtbronnen die wij aanbevelen en in ons assortiment hebben. Uiteraard is het geen verplichting om deze erbij te nemen natuurlijk.

Soms krijgen wij de vraag: Welke lichtbron moet ik kiezen voor deze lamp? Wij kunnen deze vraag niet 1,2,3 voor je beantwoorden… Ons advies is altijd: Lees je eerst goed in over de mogelijkheden. Er is erg veel te verkrijgen en in sommige gevallen komt het erg specifiek. We kunnen je op weg helpen met deze blogpost.

Helaas kunnen wij niet in alle gewenste soorten en maten voorzien. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van armaturen en hebben slechts een klein aanvullende aanbod. Zoek je een specifieke lichtbron of een technische lichtbron? Dan verwijzen we je graag door naar vakspecialisten op dat gebied.


E27 Lichtbronnen
E14 Lichtbronnen
G9 & G4 (LED)
Filament (E27)
Special XXL LED
Pendelsets
WhatsApp
Scan de code