Starry Sky

Levertijd: 10-12 weken

Waarom Loftlamp.nl?
✓ Uniek assortiment
✓ Maatwerk mogelijkheden
✓ Snelle klantenservice
✓ Gratis verzending & retourneren
✓ In 3 termijnen betalen (0% rente)
✓ Achteraf betalen met Klarna
Stel gerust jouw vragen

Beschrijving

“Custom Made lichteffect Starry Sky”

STARRY SKY is een prachtig Custom Made lichteffect dat verlichting binnen elk interieur naar het hoogste niveau tilt. Miniatuur-sterren boven je hoofd dragen perfect bij aan de luxe van de ruimte en creëren een adembenemende sfeer in je woonkamer, restaurant, bar, boven het zwembad of in een sauna (of het nu een stoom- of een Finse sauna is). Starry Sky komt gewoon als een luxe noodzaak naar jouw casino, ontvangsthal of andere plaatsen willen onderscheiden van de rest.

Het is niet verwonderlijk dat deze sets unieke en prachtige miniatuurontwerpen zijn. Dit geeft je een ​​grote vrijheid bij installatie, onderhoud en zorgt tegelijkertijd voor een geweldige lichtverdeling voor bijvoorbeeld basis-oriëntatieverlichting in jouw ruimte. De sterrenplafonds zijn ideaal als aanvullende of als navigatieverlichting in grote ruimtes, commerciële plekken, lange gangen of op elke andere plek waar verlangt wordt naar extra en toch esthetische veiligheid voor de navigatie tijdens de donkerste nacht. Bovendien is Starry Sky met slechts een paar Watt, een geweldige energiezuinige lichtbron.

Door gebruik te maken van speciale armaturen (IP-classificatie, beloopbaar, berijdbaar, reflectoren etc.) kan de sterrenhemel zelfs worden geïmplementeerd in de bodem van de zwembaden, wandelpaden of loopbruggen waar je een kwaliteits- en onderhoudsvrij verlichtingssysteem nodig hebt. En je hebt na een tijdje besloten dat je een monochrome versie (2700/3000/5500K, A, R, G, B) wilt omruilen voor een andere kleur? Welnu, je kunt de LED-verlichting die in jouw techniek-ruimte of boven het plafond is geplaatst heel eenvoudig vervangen voor een ander kleursysteem of zelfs voor de RGB+W-kleur! De kleurvariaties kennen geen grenzen en de uitwisseling kan niet eenvoudiger. Je hoeft niets met de vezels zelf te doen, je vervangt slechts de LED-lichtbron voor een andere.

Wij zijn een trotse leverancier van het bovenstaande glasvezelsysteem en leveren de standaard sets die voorgemonteerd zijn voor een eenvoudige installatie. Voor grote projecten adviseren wij jou over de beste en meest efficiënte manieren om het systeem te installeren. Ook kunnen we de sets in verschillende lengtes of voorgemonteerd leveren, zodat je bespaart op onnodige kosten als gevolg van langdurige installatietijden. Onze sets kunnen worden geleverd met standaard lengtes van 2, 3 en 5 m lange vezels (BASIC-sets), maar kunnen ook worden geleverd met lengtes tot 10 m of met een mix van verschillende diameters optische vezels (DELUXE-sets, geleverd in een verhouding van 0,5 mm, 0,75 mm en 1,5 mm in diameter). Onze stralers worden standaard geleverd in een 5500K-versie, aangezien de sterren er op hun best uitzien met koelere kleurtinten, maar we produceren graag versies met 2700K, 3000K, 4000K en bovengenoemde kleurvariaties van RGB en zelfs RGB+W-kleuren op aanvraag. Kleuropties worden geleverd met een gebruiksvriendelijke RF-afstandsbediening, maar we bieden ook meer geavanceerde voorschakelapparatuur zoals DMX512-besturing, DALI, KNX of met dimopties naar jouw behoefte (0-10V, 1-10V).

Wat is er zo geweldig aan onze sets? Allereerst is het een zeer uniek en innovatief ontwerp binnen de wereld van de LED verlichting. Hierdoor heb je niet alleen een miniatuur lichtbron die je een grote flexibiliteit geeft, maar bereik je ook een geweldige resultaat als het aankomt op verlichting. Zelfs met onze minder krachtige MIKRO-stralers van 0,5W (dankzij onze gespecialiseerde knowhow)! Bovendien worden standaard sets (<10W) geleverd met passieve koeling en geen motorgestuurde aandrijving waardoor het systeem aan jouw verwachtingen kan voldoen en tevens geruisloos is.

Tips voor jouw Starry Sky

Wat heb je nodig om het ​​special effect van Starry Sky te creëren:

  • Heet mes om de inkeping voor de vezels te snijden (of een ander geschikt snijsysteem)
  • Polijstmachine om de inkeping af te werken met professioneel polijstmiddel (voornamelijk nodig voor toepassingen met een hoog rendement)
  • Installatieset voor Starry Sky (miniboormachine, boren 0,6 – 1,6 mm, niet-synthetische lijm, tang, warmte-föhn (Hot Gun).
  • Boorset voor inkeping.
  • Reserve fiber stekken om de ruimte in de inkepingen op te vullen (noodzakelijk voor high power toepassingen)
  • Endoset – set bestaande uit een endoscopische camera met verlengde arm voor een efficiënte installatie, zelfs in minder toegankelijke toepassingen.
  • Laserprojector met vooraf ingestelde thema’s (astronomisch thema, willekeurige vormen, quotes enz.)

 

Installatie:

Vezels trimmen – optische vezels worden gesneden met een tang, zodat ze ca 3 mm onder het plafond komen en vervolgens met een warmte fohn ‘smelt’ je deze langzaam in het plafond. Dit creëert een kleine optiek aan het uiteinde van de vezel die ervoor zorgt dat je de vezels niet per ongeluk in het plafond trekt (zorg ervoor dat je het gebied van het plafond of de vezels niet blootstelt aan grote hitte, raadpleeg de handleiding die bij elke individueel pakket wordt meegestuurd).

Vezels snijden – het is een eenvoudige procedure om de uiteinden van vezels weg te snijden met een scherp mes of een scheermes, maar zorg er vooraf voor dat je de vezels (van bovenaf van het plafond) in het plafond hebt gelijmd, anders loop je het risico op een vezel die in het gat wordt getrokken zodra je het afsnijdt (gebruik een niet-agressieve lijm zoals, siliconen-lijm of acryl-lijm enz.) of door een andere geschikte hydro-isolant.

Nadat de vezels zijn gesneden met een van de twee bovenstaande opties, kun je het plafond nu naar wens afwerken (zorg ervoor dat alle benodigde coatings zijn aangebracht voordat je de vezels installeert. In deze fase wordt een dunne laag verf aanbevolen voor het geval dat er lichte vegen op het oppervlak zitten, anders riskeer je dat je de sterrenhemelpunten moet reinigen met een overmatige verflaag!). In het geval dat je sterrenhemelpunten toch zijn overschilderd, kun je de punten natuurlijk ook plaatselijk schoonmaken door – dun schuurpapier, of eventueel lichte krassen met een mesje. In het geval van natte toepassingen (zoals een zwembad) zorg voor een goede isolatie boven het plafond.

De getoonde foto’s zijn slechts een aantal voorbeelden van wat er zoal mogelijk is met deze lampen. Geheel naar jouw wensen wordt de lamp dus vanaf de basis opgebouwd. Het is daarom ook lastig voor ons om hier een richtprijs aan te hangen (vandaar ook: “Prijs op aanvraag”). Wanneer je interesse hebt in een lamp gerelateerd aan dit model, neem dan contact op met ons om jouw wensen te bespreken. Gelieve per mail een aanvraag te doen met daarin zoveel als mogelijk details van de hierboven omschreven mogelijkheden.

Op aanvraag zijn 3D modellen en filmpjes van de getoonde lampen op de foto’s beschikbaar.

Productinformatie

Product Starry Sky
Soort lamp Wandlamp of Plafondlamp
Stijl Design
Materiaal Optic Fibre
Fitting LED / Optic Fibre
Inclusief lichtbronnen Ja
Voltage 220V
Lengte x Breedte Alle afmetingen mogelijk

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

WhatsApp
Scan de code