Genius Grande No.1

Genius Grande No.1

 6.559,00

Levertijd: 3-4 weken

Waarom Loftlamp.nl?
✓ Uniek assortiment
✓ Maatwerk mogelijkheden
✓ Snelle klantenservice
✓ Gratis verzending & retourneren
✓ In 3 termijnen betalen (0% rente)
✓ Achteraf betalen met Klarna
Stel gerust jouw vragen

Beschrijving

“Kristal kroonluchter Genius Grande No.1”

Deze glazen kristal kroonluchter Genius Grande No.1 is een high end spektakelstuk van de bovenste plank. Met een uiterst interessante vorm, kleur en uitstraling, is deze handgevormd door zeer kundige ontwerpers. Deze spectaculaire, kristal kroonluchter in een ongewone, mooie vorm, is uitgevoerd met echt bergkristal.

Bergkristal is een edelsteen die volledig door de natuur is ontstaan. Een natuurlijk en echt mineraal met veel eigenschappen. Extreem bijzonder en pittoresk. Het smelt perfect samen met het licht, ontvangt het en geeft het vervolgens terug in de vorm van een zeer subtiele gloed. Een mooi, natuurlijk product dat een bijzondere symbiose creëert met licht.

GENIUS GRANDE is een werkelijk imposante en moderne kroonluchter die bestaat uit vele individuele bergkristallen van verschillende groottes. Elke steen is opgehangen aan een dun koord, getwist met garen. De compositie van de kroonluchter is zo gemaakt dat de kristallen vrij en organisch in de ruimte kunnen worden gehangen. Deze kroonluchter is de inspiratie achter de klassieke kroonluchters. Een klassieke lamp in een moderne uitvoering. GENIUS GRANDE is een sculptuur-lamp, waarbij het licht van de kroonluchter uit de binnenkant van het kristal komt. Elke steen wordt gekenmerkt door een organische vorm, elk in een andere vorm, maat of doorschijnendheid. Sommige stenen zijn perfect glad en lijken op puur ijs. Andere daarentegen zijn saai en mysterieus. Hun interne structuur beïnvloedt de manier waarop licht uit het kristal wordt getransformeerd. De stenen die in de compositie van de kroonluchter hangen, schitteren als de sterrenhemel. Sommige schijnen sterker, andere zwakker. Sommige zijn groter, sommige zijn kleiner. Deze manier van componeren maakt de kroonluchter tot een sculptuur die emoties zou moeten beïnvloeden en het interieur zou verrijken.

Het bergkristal dat in het product wordt gebruikt, is een echte edelsteen die al eeuwenlang in Europa wordt gewonnen. Een natuurproduct met alle kenmerken en eigenschappen van een rift. De oude Grieken beweerden dat het een steen was die door de goden was gestuurd. Een echt authentiek product ver van imitatie en middelmatigheid. Op duurzame wijze gewonnen, met inachtneming van Europese wetten en kwaliteitsnormen. Bewerkt op een minimale manier die de aard van het materiaal benadrukt. Voor liefhebbers van natuur en ware schoonheid.

De GENIUS kroonluchters zijn een van de meest magnifieke moderne kroonluchters in ons aanbod. Ze creëren een ruime en fenomenale vorm. Ontworpen voor ruimtes die uitzonderlijke details en een aantrekkelijke, indrukwekkende vorm vereisen. De ruimtelijke opstelling maakt deze lamp geschikt voor plaatsen zoals het gebied boven de grandioze eettafel en de hotel- of restaurantlobby. Stel je onze moderne kroonluchter voor boven je eettafel. Denk aan het zachte licht dat van binnenuit het kristal straalt en de kamer verlicht. Dit was de reden om de GENIUS kroonluchter te creëren. Het is haar taak om sfeer te creëren en zacht, omhullend licht in het interieur te brengen. Een perfect product voor het decoreren van huisruimtes en service-interieurs, zoals boetieks, hotelinterieurs en moderne restaurants.

De kroonluchter heeft twee aparte lichtbronnen. Het intieme licht, d.w.z. het licht dat emoties beïnvloedt en sfeer creëert in het interieur, is het licht dat van binnenuit de kristallen stroomt. Deze “Fibre-Optics” zijn geïntegreerd in de kristallen. De tweede lichtbron zijn G9 LED-lampen met een uitzonderlijke lichtopbrengst die zich in de plafondkap bevinden. Dankzij een dergelijke oplossing kan het interieur met gemak verlicht worden. Heb je twee verschillende stroompunten / lichtschakelaars, dan kun je beide lichtopties apart van elkaar bedienen. De Fibre Optics in de kristallen komen vooral in de donkere uurtjes goed tot zijn recht…

Standaard is deze lamp te leveren in totale ophang-hoogtes van 90 / 120 / 150 cm. Echter bieden we maatwerk mogelijkheden betreffende deze lamp. Wil je bijvoorbeeld meerdere stolpen aan een grote plafondkap of een andere kabellengte of wellicht een witte plafondkap, dan kan dat. Daag ons gerust uit voor wat betreft jouw ideeën. Heb je een hele hoge vide? Geen probleem. We kunnen elke gewenste hoogte overbruggen. Mail ons gerust voor jouw wensen.


Productinformatie

Product Genius Grande No.1
Soort lamp Hanglamp
Stijl Modern
Materiaal Metaal / Bergkristal
Kleur Zwart / Wit / Melk
Fitting G9 LED / Optische fibres (in de kristallen)
Aantal lichtbronnen 12
Inclusief lichtbronnen G9: Nee / Optische fibres: Ja (geïntegreerd)
Dimbaar Ja (middels externe dimmer)
Voltage 220V
LxB lamp 150 x 40 cm.
Hoogte lamp 90 / 120 / 150 cm.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

WhatsApp
Scan de code