Linea Ceiling

Linea Ceiling

Levertijd: 2-3 weken

Waarom Loftlamp.nl?
✓ Uniek assortiment
✓ Gratis verzending & retourneren
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen met o.a. IDEAL
✓ Niet goed, geld terug garantie

Beschrijving

“Design LED lamp Linea Ceiling”

Linea is een LED systeem gemaakt van flexibele LED lineaire verlichtingselementen. Zo kan Linea tussen twee muren worden gespannen met een maximale lengte tot maar liefst 10 meter, (niet noodzakelijk parallel).

Tevens kan Linea ook aan het plafond worden gemonteerd en kan deze ook worden omgezet in vrije geometrische vormen, dankzij de montagebeugels van de lamp. Een siliconen hoes zorgt voor een consistente verspreiding van het licht dat wordt gegenereerd door twee (interne) tegenover elkaar liggende LED-strips met een gecombineerd vermogen tot 1.900 lumen/meter.

Extra beugels (indien bevestigd aan de stalen kern) zorgen ervoor dat Linea verticaal of horizontaal op plafonds of muren kan worden gemonteerd, waardoor je als het ware vrij bent om interessante vormen te creëren of de contouren van jouw ruimte te volgen.

Er zijn verschillende opties voor dimbare drivers beschikbaar om Linea ook te kunnen dimmen.

Productinformatie & Bestellen:

Linea is te verkrijgen in diverse opstellingen. Onderstaande kun je de volledige catalogus met alle informatie downloaden en tevens de prijslijst voor de opstelling Linea Ceiling.
Bestellingen kunnen geplaatst worden via email: info@loftlamp.nl (Gelieve serienummers en aantallen duidelijk te vermelden).

Klik op onderstaande links om te downloaden:
Catalogus Linea Lighting
Prijslijst Linea Ceiling

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.