Glazen bol

Glazen bol

Vanaf  15,00

Let op: Wij versturen alleen bij aantonen van het ordernummer van de originele lamp.


Waarom Loftlamp.nl?
✓ Uniek assortiment
✓ Maatwerk mogelijkheden
✓ Snelle klantenservice
✓ Gratis verzending & retourneren
✓ In 3 termijnen betalen (0% rente)
✓ Achteraf betalen met Klarna
Stel gerust jouw vragen

Beschrijving

“Glazen bol (per stuk)”

Mocht je in het verleden een lamp bij ons gekocht hebben en je hebt een kapotte glazen bol of wil  je gewoon een reserveglas in huis hebben liggen, dan kun je van een bepaalde selectie lampen via deze pagina een nieuwe losse bol bestellen.

Let op: Dit betreft dus alleen het glaswerk (per losse bol), niet de complete lamp.

Tevens willen wij als opmerking het volgende meegeven: Er wordt alleen los glas verkocht aan kopers van de complete lamp… Als je de bewuste lamp zelf niet in huis hebt, dan heeft het geen zin om los glas te bestellen. Afmetingen, kleuren en andere specifieke kenmerken van het glaswerk zijn namelijk afgestemd op de bewuste lamp zelf. 99 van de 100 keer zal dit niet gaan passen bij een compleet andere lamp (welke bijvoorbeeld niet bij ons vandaan komt). Vermeld daarom altijd in de bestelnotitie het ordernummer van de aankoop van jouw lamp. Wanneer dit niet het geval is, wordt de order automatisch geannuleerd.

Kies in het dropdown-menu de juiste glazen bol. Let op dat je de juiste diameter en kleur selecteert. Vervolgens dien je het ordernummer van de originele lamp, welke je destijds bij ons hebt aangekocht in te vullen.

Staat de glazen bol van jouw lamp niet in de lijst, of twijfel je of je de juiste te pakken hebt? Mail ons dan via [email protected] en wij helpen je graag verder.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

WhatsApp
Scan de code