Algemene informatie

Onderwerpen: Algemene informatie

Je bent hier

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Heb je een vraag, opmerking of klacht over een product of onze website? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen via onderstaande mogelijkheden.

Huidige leveringsvertraging

Uiteraard zijn wij ons bewust van het feit dat u het bestelde product zo snel mogelijk in huis wilt hebben, daarom streven wij er zo veel mogelijk naar, om de levertijd waar te maken. Uiteraard zijn wij in dit geval vaak afhankelijk van de productiesnelheid van onze toeleveranciers.

Sinds de intrede van Covid-19 ligt deze op een aanzienlijk lager niveau dan we gewend zijn. Ook merken we dat de toevoer van grondstoffen en halffabricaten door de zeer hoge vraag, erg langzaam verloopt momenteel. Dit neemt helaas met zich mee dat levertijden soms wat langer kunnen zijn dan voorheen.

Hebben jullie een showroom of winkel en kan ik komen kijken?

Helaas (nog) niet… Onze lampen gaan fabriek-af naar de afnemer. Je hebt dan (binnen de wettelijk gestelde 14 dagen zichttermijn) de kans om de lamp zelf thuis te beoordelen. Dit uiteraard tegen de gestelde voorwaarden.

Waar kan ik jullie Algemene Voorwaarden vinden?

Dat kan via deze link.

I am a EU customer and I want to buy your lamps.

Although our website is in Dutch language, we are glad to help you with any questions you have. We do ship to all EU countries (for a small shipping fee). Please send us an email and you will receive a quote within hours.

Hebben jullie ook buitenlampen?

Op verzoek zouden we deze kunnen leveren. Stuur je foto, link of idee per mail naar ons toe en we gaan op zoek naar een passende lamp.

Ik heb op Pinterest of Social Media een lamp gezien die ik graag wil kopen maar nergens kan vinden.

Stuur ons gerust een foto of link per mail en wij gaan voor je op zoek. Wij putten uit een enorme database van fabrikant, leveranciers en ontwerpers. Vaak kunnen we met een foto of beschrijving een heel eind komen. Op deze manier hebben we diverse klanten blij gemaakt met hun gewenste lamp.