Algemene informatie

Onderwerpen: Algemene informatie

Je bent hier
  • Home
  • Algemene informatie

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Heb je een vraag, opmerking of klacht over een product of onze website? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen via onderstaande mogelijkheden.

  • Per email: info@loftlamp.nl
  • Via WhatsApp
  • Vul ons contactformulier in
  • Telefonisch: +31 (0)85 060 45 88 (Wij zijn niet altijd in staat om de telefoon op te nemen. Stuur ons een mailtje met jouw vragen en we antwoorden z.s.m.)
  • Per post: Loftlamp.nl | Van Bronckhorststraat 86 | 5961 SM | Horst

Huidige leveringsvertraging

Het zal je niet ontgaan zijn dat er momenteel globale problemen ontstaan zijn rondom de beschikbaarheid van vele materialen die nodig zijn voor het produceren van componenten en producten. Enkele materialen zijn dermate schaars op dit moment, dat dit zijn uitwerking heeft op de levertijden van diverse componenten die gebruikt worden in veel van de lampen welke wij leveren.

Helaas merken wij sinds enige tijd dat deze situatie niet veranderd en waarschijnlijk in de komende maanden nog niet zal gaan veranderen. Wij staan dagelijks in nauw contact met onze leveranciers en fabrikanten om eventuele wijzigingen ten aanzien van materiaal-leveringen zo snel mogelijk inzichtelijk te hebben en, waar mogelijk, alternatieven te overwegen.

Wij doen ons uiterste best om jouw order zo snel mogelijk uit te leveren. Maar gezien bovengenoemde ontwikkelingen vragen wij jou om rekening te houden met een langere levertijd. Helaas kunnen wij niet altijd voorkomen dat er een leververtraging ontstaat. Zoals te lezen is, kan de oorzaak van de vertraging niet door ons worden beïnvloedt.

Wij vragen hiervoor jouw begrip. Bij voorbaat dank.

Hebben jullie een showroom of winkel en kan ik komen kijken?

Helaas (nog) niet… Onze lampen gaan fabriek-af naar de afnemer. Je hebt dan (binnen de wettelijk gestelde 14 dagen zichttermijn) de kans om de lamp zelf thuis te beoordelen. Dit uiteraard tegen de gestelde voorwaarden.

Waar kan ik jullie Algemene Voorwaarden vinden?

Dat kan via deze link.

I am a EU customer and I want to buy your lamps.

Although our website is in Dutch language, we are glad to help you with any questions you have. We do ship to all EU countries (for a small shipping fee). Please send us an email and you will receive a quote within hours.

Hebben jullie ook buitenlampen?

Op verzoek zouden we deze kunnen leveren. Stuur je foto, link of idee per mail naar ons toe en we gaan op zoek naar een passende lamp.

Ik heb op Pinterest of Social Media een lamp gezien die ik graag wil kopen maar nergens kan vinden.

Stuur ons gerust een foto of link per mail en wij gaan voor je op zoek. Wij putten uit een enorme database van fabrikant, leveranciers en ontwerpers. Vaak kunnen we met een foto of beschrijving een heel eind komen. Op deze manier hebben we diverse klanten blij gemaakt met hun gewenste lamp.

WhatsApp