Technische vragen

Onderwerpen: Technische vragen

Je bent hier

Moet de lamp na ontvangst nog in elkaar gezet worden?

Dit verschilt per lamp. Sommige lampen zijn simpelweg te groot om gemonteerd te vervoeren. Montage-instructies worden bij de producten gevoegd. Deze geven informatie over welke stappen nodig zijn tijdens de montage.

Mocht je niet zeker zijn van het feit of je de lamp zelf geïnstalleerd krijgt, neem dan een installateur of elektriciën in de hand. Wij staan namelijk niet garant voor defecten of andere gebreken, welke gedurende zelf uitgevoerde installatie van de lamp is ontstaan.

Kunnen jullie de installatie verzorgen?

Helaas installeren wij zelf niet. Wel zouden we je in contact kunnen brengen met een installateur. Echter loont het vaak om lokaal op zoek te gaan naar een installateur of elektriciën. Dit scheelt je meteen voorrijkosten.

Kan ik het maximale wattage per fitting overschrijden?

Dit is niet aan te raden. Als het vermogen te hoog is, kan de fitting in het ergste geval smelten. Vaak zit er op een fitting een klein stickertje waar het maximale wattage op staat. Controleer dit voordat je de lichtbron in de fitting draait.

Hebben jullie ook dimmers?

Nee. Dit laten we graag aan de specialist over. Online voldoende aanbod te vinden natuurlijk. Ook de betere bouwmarkt kan je zeker verder helpen als je op zoek bent naar een dimmer.

Ik heb een Smarthome systeem maar twijfel of ik jullie lampen hiermee kan aansturen.

Voor ons lastig te beoordelen. Er zijn ontzettend veel verschillende systemen in omloop. Neem contact op met de verkoper van het Smarthome systeem om te controleren of je de lampen / lichtbronnen hiermee kunt aansturen.

WhatsApp
Scan de code