Lure

Levertijd: 10-12 weken

Waarom Loftlamp.nl?
✓ Uniek assortiment
✓ Maatwerk mogelijkheden
✓ Snelle klantenservice
✓ Gratis verzending & retourneren
✓ In 3 termijnen betalen (0% rente)
✓ Achteraf betalen met Klarna
Stel gerust jouw vragen

Beschrijving

“Custom Made glazen lamp Lure”

Je zult zeker de schoonheid waarderen van Custom Made glazen lamp Lure. De individueel met de hand geblazen glazen bollen welke tevens vakkundig, handmatig zijn gezandstraald tot een verscheidenheid aan patronen. Delicaat gepositioneerd in een golvend (of willekeurig) patroon en een mix van maten en afwerkingen, zal Lure jou, hoe dan ook, doen verleiden. Deze glazen lamp is geweldig om boven de eettafel, in de woonkamer of in jouw hal te plaatsen.

Elk armatuur heeft een geïntegreerde LED-module (samengesteld met OSRAM-chips) met een directe 24V-DC-uitgang en biedt dezelfde technische- en ontwerp-mogelijkheden zoals SOLINA (zie deze lamp voor meer diepgaande informatie over het zandstralen van glazen bollen).

Individueel aangedreven glazen bollen kunnen bijvoorbeeld rechtstreeks vanuit het gipsplafond komen (geen zichtbare plafondplaat). Een andere optie is om op basis van oppervlakteafwerking een kroonluchter te creëren, met als bijkomend voordeel dat het licht in het glas verwerkt zit.

Dit is vooral geweldig voor commerciële ruimtes, ruimtes met een hoog plafond of voor plaatsen waar individuele dimming of dynamische omgeving-creatie nodig is.

Standaard bestaat LURE uit een basisversie met een van onze populaire spiegelende plafondplaten en met een biodynamische kleurstelling tussen de 2700-5000K welke bestuurbaar is via wifi of een RF-afstandsbediening (op aanvraag). Tevens kun je zeker informeren naar een ongefundeerde versie op basis van het SOLINA-systeem. Zo kun je individuele LED’s aansluiten op een 24V-DC-systeem en op die manier dimmende, pulserende of dynamische effecten creëren of voor een monochromatische versie gaan (2200/2700/4000/5500K).

Ook bestaat de optie om de kroonluchter te laten produceren met LED-achtergrondverlichting om ​​meer homogeen licht binnen jouw interieur te creëren. En ja, we kijken er zeker naar uit om uitgedaagd te worden met RGBW-versies welke slechts een stap verwijderd zijn van een aantal geweldige verlichtings- en dynamische scènes.

Wat kan er zowel naar wens gecreëerd worden?

Hieronder een kleine opsomming van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van customization voor deze lampen:

– Plafondkap (vorm, afmetingen, kleuren allemaal naar eigen wens aan te passen)
– Lengte bekabeling en kleuren
– Lichtkleur
– Dimfuncties
– Glasformaties, glasdichtheid, groottes, kleuren en hoeveelheden

De getoonde foto’s zijn slechts een aantal voorbeelden van wat er zoal mogelijk is met deze lampen. Geheel naar jouw wensen wordt de lamp dus vanaf de basis opgebouwd. Het is daarom ook lastig voor ons om hier een richtprijs aan te hangen (vandaar ook: “Prijs op aanvraag”). Wanneer je interesse hebt in een lamp gerelateerd aan dit model, neem dan contact op met ons om jouw wensen te bespreken. Gelieve per mail een aanvraag te doen met daarin zoveel als mogelijk details van de hierboven omschreven mogelijkheden.

Op aanvraag zijn 3D modellen en filmpjes van de getoonde lampen op de foto’s beschikbaar.

Productinformatie

Product Lure
Soort lamp Hanglamp
Stijl Design
Materiaal Metaal / Glas / Optische vezels
Kleur plafondplaat Spiegelend zilver
Kleur bollen Kristal helder
Fitting Fibre Optic / LED
Inclusief lichtbronnen Ja
Dimbaar Ja (middels externe dimmer)
Voltage 220V
Diameter Alle afmetingen mogelijk
Hoogte Alle afmetingen mogelijk

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

WhatsApp
Scan de code